?krob a dodavatele ?krobu hraje kl??ovou roli v potravin??ském pr?myslu. Po stalet? se pou??v? ?krob jako hlavn? p??sada v lidské strav?. Kucha?i, peka?i, potravin??sk?ch technolog? a dokonce i dom?c? tv?rci se pou??v? tento dostatek sacharid?, které p??roda poskytuje. Av?ak d??ve, ne? bude v?e nastaveno pro pou?it? v pr?myslu, ?krobu je zpracov?n pe?liv? po r?zn?ch opat?en?. Vznik? tak pot?eba ?krob dodavatel? , kte?? skute?n? poskytuj? tyto zpracované ?kroby na potraviny a jiné nepotravin??ské odv?tv?.
Zem?d?lsky vyr?b?né rostliny jako brambory, r??e, kuku?ice, maniok, maranta, p?enice atd se zpracov?vaj? p?edev??m na v?robu ?krobu. Tedy dodavatel? extrahovat z storage varhany t?chto rostlin v p?vodn? podob?. Po extrakci se nejprve odd?l? od jin?ch molekul v storage varhany a pak je odesl?n ke zpracov?n?. V této souvislosti je t?eba zm?nit, ?e n?které z této p?vodn? molekuly nem?n? své vlastnosti po zpracov?n? je provedeno. I kdy? tento rodném molekule mohou b?t prod?v?ny jako to je, ale dodavatelé zpracovat ji zlep?it a zp??stupnit pro pou?it? v rozs?hl?ch pr?myslov?ch odv?tv?.
?krob je prom?nil upravené nebo hydrolyzovan? poté prost?ednictv?m r?zn?ch proces?. Fyzik?ln?, chemické i enzymatické procesy p?evést p??rodn?ho ?krobu v upravené podob?. Op?t v p??pad? hydrolyzovan? podob?, kter? se pou??v? p?edev??m jako sladidla, ?krob ?et?zec je rozd?len na men?? ?et?zce gluk?zy hydrol?zou. V potravin??ském pr?myslu se pou??v? zejména jako modifikované podob? a gluk?zy.
?krob, kter? je ve skute?nosti polymery gluk?zy m? zvl??tn? vody vazba a vlastnosti roz???en? pou?itelnosti. N?které z jeho pou?it? v potravin??ském pr?myslu jsou n?sleduj?c?:
Pou??v? se jako forma forem v p??prav? r?zn?ch cukr??ského zbo??.Také se pou??v? jako zahu??ovadlo pro pudink, puding, polévky, om??ky atd.Je obsa?en v mnoha z?kladn?ch potravin a slou?? p??mo k lidské spot?eb?.Také se pou??v? v peka?ské n?pln? pro smetanu, koblihy a ovocné kol??e.To vytv??? silnou ?el?ruj?c? l?tka v kombinaci s MALTRIN maltodextrin a slou?? k v?rob? ?elé, ?v?ka?ky, bonb?ny atd.Pro zm?nu tendence vlastnosti ?krobu, po ?prav?ch nen? v?dy vhodné pro odv?tv? odk?zat na grafu charakteristik p??rodn?ho ?krobu. Tedy v?echny potravin??ské odv?tv? vyhledejte pomoc dodavatele ?krobu odborn?ka, kter? v?s m??e provést pro spr?vn? v?b?r potravinov?ch slo?ek. T?mto zp?sobem m??e pomoci specialista odv?tv? v jejich produkci amalgamov?n?m ??dné ?krobu. Bez ohledu na typ produktu, kter? chcete vyr?b?t je velmi d?le?ité, abyste vybrali p?esné ?krob z?kladnu, kter? bude vyhovovat va?im pot?eb?m. Tak?e p?ed zah?jen?m komunikace s dodavateli, je nutné m?t jasnou p?edstavu o atributech, které je t?eba zahrnout do svého produktu. Pokud m??ete pomoci dodavatelem ve?keré cenné informace o po?adovan?ch atribut? pak mohou snadno vybrat slo?ky potraviny p?esn? pro v?s a proto m??e pomoci k ?sp??nému dokon?en? v?roby.
S?m Alisha Sen je profesion?ln? spisovatel, obsahu, p??e o r?zn?ch ?l?nk? na slo?ky potravin jako je ?krob, gluk?za, atd. Cht?l bych se zam??it na dodavatele ?krobu a gluk?zy dodavatel? v Kalkat? v tomto ?l?nku. Ohodno?te tento ?l?nek?loha dodavatel? ?krobu a ?krob v IndustryRating potravin: 5.0/5 (1 hlas cast)
Alisha Sen publikovala 5 ?l?nk?. ?l?nek o 06 ?nora 2013. Po?et slov: 487
No comments:
Post a Comment